Welcome to Smokey's Security Forums.
As a guest you only have limited access to the board and it's features, please consider registering to gain full access!
Registration is free and it only takes a few moments to complete.

Smokey's Security Forums

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Chinese Keyboard Maker Caught Tracking Typed Keys on Customer’s Computers

Chinese mechanical keyboard manufacturer MantisTek has allegedly included keylogging capabilities in the software application offered to customers of its GK2 model.

Chinese Keyboard Maker Caught Tracking Typed Keys on Customer’s Computers

Malware Log Analysis & Removal Help * Ransomware Encryption & Decrytion Techniques * Official Jetico Inc. Support Forums

Share this topic on FacebookShare this topic on MySpaceShare this topic on RedditShare this topic on TwitterAuthorTopic: 3.77 slow to boot  (Read 91 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Jetico

  • Jetico Inc. Support Engineer
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 1528
Re: 3.77 slow to boot
« Reply #3 on: November 14, 2017, 11:40:59 AM »
Hello mkennedy96,

The updated version has been released: https://www.jetico.com/bcve_setup.exe

14-November-2017 | v.3.77.03 | driver 2.92
Removed delay in boot time password prompt appearing for UEFI-based computers.

Please download and run the setup file to update you current installation. Don't forget to reboot.

Sincerely,
Jetico Technical Support team

Jetico

  • Jetico Inc. Support Engineer
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 1528
Re: 3.77 slow to boot
« Reply #2 on: November 02, 2017, 07:00:09 AM »
Hello mkennedy96,

The delay has been fixed and the updated loader is pending to be signed by Microsoft (for Secure Boot compatibility).

If you'd like to get an updated loader now (works with Secure Boot disabled), please contact us at support@jetico.com

Sincerely,
Jetico Technical Support team

mkennedy96Topic starter

  • Member
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 1
3.77 slow to boot
« Reply #1 on: November 02, 2017, 06:50:36 AM »
I am running Win 10 1709 and BVE 3.77.02 on a Lenovo Thinkpad P70 Bios N1DET93W 2.19 (latest).

I have been using Bestcrypt for about 14 years.

With the latest version, I am seeing an 9 second delay between the Bios splash screen and the BVE login screen.  This is a new behavior since Win 10 1709 and BVE 3.77.

Is this being addressed or is there an existing workaround.

Thanks,
 

* Permissions
You can't post new topics.
You can't post replies.
You can't post attachments.
You can't modify your posts.
BBCode Enabled
Smilies Enabled
[img] Enabled
HTML Disabled


Except where otherwise stated, all content, graphics, banners and images included © 2006 - 2017 Smokey Services™ -- All rights reserved
Design board graphics, banners and images by Meg&Millie - Emma aka Tinker

This site does not store profiling-, tracking-, third-party and/or any other non-essential cookie(s) on client computers and is fully compliant with the EU ePrivacy Directive
Smokey's does not use any Web Analytics/Analysis Service, and also does not use any browser fingerprinting techniques

    

  

Smokey's also provides free fully qualified FRST (Farbar Recovery Scan Tool) Log / Malware Analysis & Removal Help and System Health Checks
rifle
rifle
rifle
rifle