Author Topic: Bestcrypt on windows 10 x64 with m.2 raid0 NTFS bluescreen  (Read 207 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jetico

  • Jetico Inc. Support Engineer
  • *
  • Posts: 1530
Re: Bestcrypt on windows 10 x64 with m.2 raid0 NTFS bluescreen
« Reply #2 on: July 20, 2017, 07:25:31 AM »
We have tested BCVE with both m.2 and RAID0, not with RAID0 constructed of two m.2 drives though. Is this your case?

Please send the dump file to support@jetico.com for us to have a look.

Offline BestCryptGuy

  • Member
  • *
  • Posts: 2
Bestcrypt on windows 10 x64 with m.2 raid0 NTFS bluescreen
« Reply #1 on: July 19, 2017, 07:45:19 PM »
Hi,
I just encrypted my disk with Bestcrypt. Now when I enter my bestcrypt password at boot time, Windows starts to load, but I get a blue screen bugcheck (NTFS error is the reason it gives). I get the blue screen before I reach the windows username and password entry fields.

My 2 questions:

Has anyone used BestCrypt on a m.2 hard drive?
Has anyone used BestCrypt on a RAID 0 configuration?

I'm trying to track down the issue. Right now I'm waiting for the disk to decrypt so I can grab the dmp files and analyze them.

Thanks in advance,
BestCryptGuy

 


Except where otherwise stated, all content, graphics, banners and images included © 2006 - 2018 Smokey Services™ -- All rights reserved
Design board graphics, banners and images by DSTM & PseFrank

This site does not store profiling-, tracking-, third-party and/or any other non-essential cookie(s) on client computers and is fully compliant with the EU ePrivacy Directive
Smokey's does not use any Web Analytics/Analysis Service, and also does not use any browser fingerprinting techniques



Smokey's also provides free fully qualified Log / Malware Analysis & Removal Help and System Health Checks