Author Topic: virtual Disk no longer shows in windows7 sp1!!!!  (Read 163 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline gobbin

  • Full Member
  • **
  • Posts: 21
Re: virtual Disk no longer shows in windows7 sp1!!!!
« Reply #2 on: July 15, 2017, 11:59:12 AM »
Hi All,

Addendum to previous post.....

Seems I've found a Solution, now working as usual ......

But just in case, I'll report back in a week or so!!!!

Thanks

---
regards

Offline gobbin

  • Full Member
  • **
  • Posts: 21
virtual Disk no longer shows in windows7 sp1!!!!
« Reply #1 on: July 14, 2017, 06:58:51 PM »
Hi All

Thanks for dropping by ....

I've used bestcrypt / jetico for years with few problems ....

But now for some reason when I try to open a container with password, which it accepts,
the virtual container no longer shows ...... in it's own window.

Any Help / Info would be helpful .... Thanks

---
Regards

 


Except where otherwise stated, all content, graphics, banners and images included © 2006 - 2018 Smokey Services™ -- All rights reserved
Design board graphics, banners and images by DSTM & PseFrank

This site does not store profiling-, tracking-, third-party and/or any other non-essential cookie(s) on client computers and is fully compliant with the EU ePrivacy Directive
Smokey's does not use any Web Analytics/Analysis Service, and also does not use any browser fingerprinting techniques



Smokey's also provides free fully qualified Log / Malware Analysis & Removal Help and System Health Checks